Potpuno novi TUCSON N Line.

Navikli ste imati stav. Sada možete voziti sa stavom – s dinamičnim N Line ukrasima nadahnutima moto sportom. Uz visoke performanse, neki pogonski sklopovi imaju i optimizirane postavke elektronički kontroliranog ovjesa za sportsku dinamiku vožnje.

Nadograđen širokim rasponom dizajnerskih značajki nadahnutih moto sportom, potpuno novi TUCSON N Line odiše štihom uzbuđenja. Agresivno režirani prednji kraj okrunjen je jedinstvenom N Line verzijom parametarske rešetke skrivenih svjetala i profinjenim usisnicima zraka, s crnim okvirom koji uokviruje LED prednja svjetla. Obloge u boji karoserije, branici i bočne letvice daju elegantan dodatak ovom sportskom izgledu.

Ekskluzivna rešetka N Line, svijetlo srebrna klizajuća ploča i pravokutni branik N Line sa sportskim poboljšanjima usisa zraka, samo su neki od naglasaka na prednjoj strani.

Bočnu stranu karakterizira bočna letvica energetskog izgleda u boji karoserije koja stvara dinamičnije proporcije i linije za vitkiji izgled.

Pravokutni stražnji branik usklađen je sa sportskim dvostrukim ispušnim ispuhom i svijetlo srebrnom kliznom pločom, koja je naglašena crvenom reflektirajućom trakom.

Dobrodošli na potpuno novu sportsku razinu. Sjednite u nadograđeni kokpit potpuno novog TUCSON N Line-a i odmah ćete osjetiti njegove korijene u moto sportu. Sportska sjedala N Line odlikuju se N logotipom i crvenim kontrastnim šavovima, koji se također mogu naći na oblogama vrata i naslonu za ruke. Ostali N dizajnerski elementi mogu se naći na kožnoj ručici mjenjača ili poklopcu shift-by-wire konzole, ovisno o odabranom mjenjaču.

Sportska sjedala N Line drže vas pod kontrolom i ugodno smještenima s izvrsnom lumbalnom potporom, a obložena su luksuznom mješavinom perforiranog crnog antilopa i kože.

N logotip također je prikazan na elegantnoj presvlaci na središnjoj konzoli koja ima elegantnu tamnu završnu obradu.

Uživajte u više okretnosti i odziva zahvaljujući činjenici da neke izvedbe pogonskog sklopa također dolaze s optimiziranim postavkama parametara elektronički kontroliranog ovjesa (ECS) za sportskiju dinamiku vožnje. U nastavku saznajte više o ECS-u i svim izborima pogonskih sklopova.

Pogonski sklopovi.

Potpuno novi TUCSON N Line dostupan je s nizom pogonskih sklopova i za snagu i za učinkovitost, koji su dostupni s različitim razinama elektrifikacije ili bez nje. Jedini pogonski sklop koji nije dostupan u standardnoj verziji je dizelski motor male snage.

*Dostupno ovisno o regiji. Za više detalja o ponudi kontaktirajte Ovlaštenog Hyundai distributera.