Dodatna oprema koja će vam pomoći da se istaknete.

Hyundai TUCSON nije dizajniran da se stopi s gomilom, a naš asortiman originalne dodatne opreme kreiran je da odražava taj duh. Od stiliziranja do dodatnih opcija za pohranu, postoji dodatak koji odgovara vašem TUCSON-u.

Nikada se više ne osjećajte bespomoćno dok tražite nešto u mraku – i nikada nemojte pritom stati u nešto. LED svjetla prtljažnika i vrata prtljažnika se pale čim otvorite vrata prtljažnika. Uživajte u savršenoj vidljivosti unutar i izvan svog prtljažnika!

Istaknite se iz gomile i učinite svoj TUCSON svojim, s našim asortimanom pribora za stiliziranje koji privlači poglede. Kao što su ovi upečatljivi poklopci retrovizora, dostupni u Piano Black ili Brushed Aluminium.

Pojačajte odvažni dizajn svog TUCSON-a i dodajte robusnost našim mat aluminijskim bočnim stepenicama. Opremljene protukliznim gumenim umetcima, nude bolji pristup kabini.

Ništa ne može nadmašiti učinak koji sjajni aluminijski naplatci mogu imati na izgled automobila. I svi ti kotači dizajnirani su i proizvedeni u skladu s najvišim Hyundaijevim standardima. Dostupno u dvije boje: dvobojna i grafitna (jedan dizajn, dvije boje).

Od vrtlarskog alata do obiteljskih kućnih ljubimaca – ponekad vaš teret sa sobom nosi prljavštinu i blato. Održavajte svoj prtljažnik čistim uz našu vodootpornu, protukliznu oblogu prtljažnika, koja se proteže duž cijelog prtljažnika kako bi ga zaštitila, čak i kada su stražnja sjedala preklopljena.

Prijevoz.

Proširite svoje mogućnosti s Hyundai transportnom opremom. Planirate turu?

I ima toga još!

Originalna Hyundai dodatna oprema stvorena je kako bi vam pomogla da uživate u još većoj zabavi i svestranosti s vašim novim TUCSON-om. Svi dodaci precizno su izrađeni od visokokvalitetnih materijala, tako da će savršeno pristajati vašem automobilu.

*Dostupno ovisno o regiji. Za više detalja o ponudi kontaktirajte Ovlaštenog Hyundai distributera.